سازمان ملل: بیمارستان‌ها میدان جنگ نیستند و باید امن باشند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

سازمان ملل: بیمارستان‌ها میدان جنگ نیستند و باید امن باشند

معاون دبیر کل سازمان ملل با تاکید بر اینکه اقدامات جنگی در مراکز درمانی غزه هیچگونه توجیهی ندارند گفت که بیمارستان‌ها میدان جنگ نبوده و باید امن باشند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۳۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مارتین گریفیتس» معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه شامگاه شنبه گفت اقدامات جنگی در مراکز درمانی هیچگونه توجیهی ندارد.

وی در ادامه سخنانش گفت: «اقدامات جنگی در مراکز درمانی و قطع کردن آب و برق این مراکز هیچگونه توجیهی ندارد».

گریفیتس اضافه کرد: «تیراندازی به سوی بیماران و غیرنظامیانی که تلاش دارند تا فرار کنند غیرقابل قبول بوده و باید پایان یابد».

معاون دبیر کل سازمان ملل گفت: «بیمارستان‌ها میدان جنگ نیستند و باید امن باشند».

ساعتی پیش بود که هلال احمر فلسطین خبرداد که تانک‌ها و خودرو‌های زرهی رژیم صهیونیستی، بیمارستان القدس را از تمامی جهت‌ها محاصره کرده‌اند.

پیشتر نیز رئیس بخش جراحی بیمارستان الرنتیسی گفته بود: «سه روز پیاپی است که تحت محاصره قرار داشته و دشمن صهیونیستی از ما می‌خواهد که بیمارستان را ترک کنیم، اما این خواسته را رد می‌کنیم».

رئیس بخش جراحی بیمارستان الرنتیسی اضافه کرد: «اشغالگران را به چالش می‌کشیم که بتوانند حضور یک نفر از گروه‌های مقاومت را در بیمارستان اثبات کنند».

وی ادامه داد: «کودکان گروهی هستند که بیشترین آسیب را از این جنگ متحمل شده‌اند».

رئیس بخش جراحی بیمارستان الرنتیسی گفت: «کودکان در غزه از هرگونه خدمات محروم بوده و در حال حاضر هیچ جایی برای درمان ندارند».

تانک‌های زرهی ارتش رژیم اشغالگر بیمارستان‌های «الرنتیسی» و «النصر» برای کودکان، و دو بیمارستان دیگر فعال در حوزه چشم‌پزشکی و سلامت روان را از هر طرف به محاصره درآورده‌اند.

به گفته منابع خبری، هزاران بیمار، کارکنان بیمارستان، کادر درمان و آوارگان بدون آب و غذا در بیمارستان‌ها گرفتار شده و هر لحظه در معرض خطر مرگ قرار دارند. / فارس

ارسال نظر